17 Ekim 2016 Pazartesi

WEB Site Sahibi Olmanın Önemi

Web Sitesine sahip olmanın önemi ;
Web sitesi tamamen bir ismi simgeler ve bu da o ismin ne kadar değerli olduğunu simgeler. Eğer bir isim degerliyse o isme ait bir domain ve ayni zaman da bir de web sitesi ile simgelemek onun değerini anlatır .Günümüzde şirketler ,iş yerleri ,sanatçılar ,milletvekiller ,yazarlar vs. ismin yapmış kurum ve kuruluşlar ayni zamada isim yapmış kişler de buna ekmek su kadar ihtiyaç duyarlar .
Bu saydiklarim tamamen ihtiyaç üzeri ve web sitesinin öneminin farkindalar.Peki bunların dışinda ki kişiler bu öğrenci olur veya sıradan bir cafe olur ihtiyaç duyar mi sorusu geliyor?
Evet ihtiyacı var fakat farkında değil. Bunu ihtiyacak haline getirmek çok önemli . İnsanlar kullanmadıkları için henüz faydalarını da görmekten zorluk çekebiliyorlar . Eğer gerçeten web sitesini kullansanalar herkes bir web sitesine sahip olmak istiyecektir .
Web sitesi sürdürülebilir bir fikir ve bir değerdir . Bunu kullanacak kişiye hissettirmek çok önemli . Mesela insanlar eskiden cep telefona niye yok diye bir dertleri yoktu çünkü bilmiyorlardı . Steve Jobs ‘un bir sözü ver ben insanların ihtiyacı olan bit şey üretmem ,ben uretirim insanlara ihtiyaç geline gelir . Web sitise de aynen böyledir fark ettirdigimiz ihtiyacını ihtiyacını hissedecekler.
3 5 sene önce websitesi ne işime yarayacak diyen insanlar
iş yerleri için kendileri web sitesi açmak için arayışa girmişse ve bundan 3 5 sene sonra websitesiolmayan işletmeler telefonu olmayan bir işletme gibi kendini eksik hissedecek bir zamana gidiyorsak. Bugün bi insan doğduğunda kaydı oradan yapılıyor bir insan öldüğünde kaydı oradan düşülüyor gece bir rüya bile görsek oradan bakıyorsak buda yetmezmiş gibi misafirliğe giden toplumumuz hal hatır sormak yerine prizin yeri ve wifi’ nin şifresini soruyorsa. Ürünü anlatmaya çalışmak anlamsız olur. Çünkü zaten herkes her gün içinde ve yaşıyor.

4 yorum:

  1. Gayet mantıklı bir sistem

    YanıtlaSil
  2. Çok mantıklı VE olmazsa olmaz bir ürün

    YanıtlaSil
  3. Evet tam da anlattığınız gibi web sitesi bir ihtiyaç tır

    YanıtlaSil
  4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil