17 Ekim 2016 Pazartesi

MLM Sektörü Nedir?

MLM Sektörü ve uluslararası arenada ki yeri : 18.ve 19. yüzyıl sanayi devriminin olduğu yıllar. Sanayi devrimi yeni buluşların üretime olan etkisi ve buhar gücüyle çalışan makinelerin makineleşmiş endüstriyi doğurmasıyla gerçekleşmiştir. ilkel makinelerin yanında insanlara ihtiyaç duyuldu çünkü makinaların çok fazla bakıma ve insan gücüne ihtiyacı vardı.
Fabrikalarda üretilen ürünler ise artık kervanlarda, pazarlarda değil de dükkanlarda ve alışveriş merkezlerinde alıcılara sunuldu. Bu sayede sermayesi olan insanlar makinalara,fabrikalar dükkanlara ve alışveriş merkezlerine yatırım yaptı; sermayesi olmayanlar ise bu fabrikalarda ve mağazalarda çalışarak geçimlerini sağladı. 21.yy’da ise teknolojinin gelişmesi, bilgisayarın icadı, internet ağının keşfedilmesi ile daha az insan gücüne, daha az alışveriş merkezine ihtiyaç duyuluyor.
Artık insanlar alışverişlerini internetten yapılıyorlar. Fabrikalar, işçilerini çıkarmaya başladı çünkü bir makinanın başında duran insan sayısı azaldı. Artık makinalar insanlara ihtiyaç duymadan çalışıyor, gitgide tüketim üretim ve insan sayısı artmasına rağmen iş alanları daralıyor ve bu da işsiz kesimin sayısını bir hayli arttırdı. Yani bu yol artık bildiğimiz güvenli yol değil. 21. yy ve sonrası MLM sektörünün altın çağıdır çünkü onca işsiz insanın alternatif bir yola ihtiyacı var.
Bu çağ büyük sermayeler yerine fikirlerin, dev alışveriş merkezleri yerine E- Ticaret sitelerinin, kendini geliştiren ve değiştiren, hızlı olan, kendi zaman kaldıracağını kuran insanların çağıdır. MLM sayesinde bunların hepsi mümkün. Bu sektör sayesinde artık insanlar iş bulma, işten atılma, diploma korkusundan, patronla geçinmek zorunda olmaktan, erken kalkmaktan ve verilen maaşa tamah etmekten kurtulmuş durumda. MLM insanlara sermayesiz, çalışma saatlerini kendin belirleyebildiğin, kazancı senin elinde olan, kendini geliştirebileceğin, saygınlık kazanabileceğin, öğrenmesi kolay, herkesin başarılı olabileceği bir yol sunmakta ve gittikçe büyüyüp gelişmekte. Gelecek çağda Network Marketing milyonerleri artacak ve bu iş, dünyanın her yerinde insanların daha refah bir hayat yaşamasını sağlayacak.

2 yorum: