17 Ekim 2016 Pazartesi

Mega Holding Güvenilir Mi? Güvenilirse Neden?

MEGA HOLDİNG GÜVENİLİRMİ?
GÜVENİLİRSE NEDEN?
Öncelikle; Bir şirketin, bir kurum ve kuruluşun, bir oluşumun insanda bıraktığı güven ortamıyla bir şahsın ve olayın bırakmış olduğu güven ortamının aynı olduğunu kendi benliğimizde oturtmalıyız.
Bizim şirketimiz Mega Holding ise insanlara ve tüm ticaret dünyasına vermiş olduğu güven ortamıyla bulunduğu sektörde lider konumda. Sebeplerini size binlerce açıklama yaparak anlatabilirim.
Fakat belli başlı olanları söylemem bile sizde ki soru işaretlerini fazlasıyla karşılayacağını düşünüyorum. Bir kere her geçen gün kendisini, ürününü ve müşterilerine sunmuş olduğu hizmetleri yenileyen, geliştiren bir ar-ge mekanizmasına sahip. Bu bizim bu şirkette uzun yıllar boyunca çalışacağımızın hatta çocuklarımıza bile miras bırakacağımızın en büyük kanıtı. Akabinde ise pazarlamasını yapmış olduğu başlıca ürün olan ECD paket ise temelinde web sitesinin barındığı ve günümüz şartlarıyla birlikte geleceğe ışık tutan ve uzun yıllar kullanılması aşikar olan bir ürün niteliğinde. Beraberinde bu ürünlerin satılmasını esas alan bir pazarlama ağına sahip olması ise insanların kendilerini geliştirmesine ihtiyaç duyduğu gibi bu ihtiyacı karşılayan seminerleri, eğitim lansmanları ve kişisel gelişim kampları ile de bu ihtiyacı desteklemekte.
Bunlara ek olarak insan yaşamını daha güzel kılmak adına yaptığı tüm çalışmalar medya dünyasında büyük ses getirirken bu haberler ise biz çalışanlarını gururlandırmaya ve onurlandırmaya ziyadesiyle yetmekte. En önemli unsuru ise şahsıma göre; tüm çalışanlar birbiri ile büyük bir uyum ve birliktelik içerisinde çalışmalarını yürütmekte kurulan ekip sistemleri sayesinde bir aile ortamı oluşturulmakta ve Mega Holding çatısı altında gerek bir birey olarak gerekse ekip olarak adeta bir senfoniyi yönetiyormuşcasına organize ve doyumsuz keyif veren çalışma ahlakını güdmesi bu ailenin giderek daha da büyümesine imkan ve olanak sağlıyor.
Daha sayabileceğim binlerce özelliği var aslında güven konusunda. Fakat temelinde bunların bulunması bile bu şirketin gerek çalışanları gerek yeni tanışanlar ve hiç bir fikri olmayanlar hakkında oldukça saygın ve sağlam bir yapıya sahip olduğunun bir göstergesi. Böyle olmasa zaten “Yaşam Değiştiren Organizasyon” sloganıyla tanınan bir şirket olurmuydu Mega Holding

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder