17 Ekim 2016 Pazartesi

Network Marketing Ve Mega Grup Bilişim

21 yy lın ticaret sistemi olarak görülen her ölçekteki şirketlerin bir mal ve ya hizmetin tüketicelere yüzde yüz bir ilişki ile sunarak müşterilere daha kolay ulaşmak satış potansiyellerini arttırmak amacıyla yapılan bir doğrudan satış yöntemidir. 21 yy lın ticaret sistemi olarak görülen network marketing gün geçtikçe büyümekte ve dikkatleri üzerine çekmektedir kişinin tamamen kendi emeği ile doğru orantılı gelir sağlayan bu ticaret sistemi tüm katılımcılarına eşit fırsat sunması başlamak için bilgi ve deneyim gerektirmemesi ve çalışma saatlerinin kişinin kendisi tarafından belirlenmesiyle ön plana çıkmaktadır
Şunuda belirtmek gerekir ki network marketing ile dağıtım yapan bir şirketin ürünü/hizmeti piyasa değerinin altında olabilir piyasa değeri ile eşdeğer bir fiyattanda satılabilir fakat asla daha pahalı olamaz/olmamalı Network marketing tavsiye mantığına dayalı bir sistemdir yani siz ürünü alır kullanır ve memnun kalırsanız doğal olarak bunu çevrenizdekilere tavsiye edersiniz  Network marketing 1 kişinin %100 çabası yerine 100 kişinin %1 çabası ile yüksek verim ve kâr elde etme prensibine dayanır Network marketing sisteminde ürünün insanlara fayda sağlaması ihtiyaç duyulan bir ürün olması kişiye değer katması hizmet sağlaması ve ya geliştirilebilir bir ürün olması esastır.
Bu doğrultuda network marketingsisteminin uygulanabilmesi bir iş olarak yapılabilmesi ve sürekliliğinin sağlanabilmesi için en önemli iki unsur bulunmaktadır. Bunlar 1 doğru şirket 2 doğru ürün günümüzde bu unsurlara ve bu sisteme tamamen bağlı olan %100 kurumsallaşmış ve tamamen sistemi benimsemiş bir şitket olan MEGA GRUP BİLİŞİM sunduğu hizmet kalitesiyle ve sunduğu ürünle çözüm ortaklarına bir iş imkanı sağlamakla birlikte bireylerin kendilerini geliştirebilecekleri bilgi ve deneyim kazanabilecekleri bulundukları topluma faydalı birer birey olabilmeleri adına çalışmalar yürütmekte olup sat kurtul değil sat kurtar mantalitesini ilke ve hedef edinmiştir.
Son olarak edinmiş olduğum tecrübeler ve yapmış olduğum araştırmalar sonucunda günümüzde network marketing sisteminin klasik ticarete göre çok daha iyi bir sistem olduğu ortada Doğru çalışma sistemi doğru ürün ve doģru şirket kriterlerini tek bir çatı altında birleştiren MEGA GRUP BİLİŞİM şirketinin ilerleyen zamanlarda yalnız türkiyede değil tüm dünyada aranan tercih edilen aynı zamanda bireylerin vede haliyle bulundukları ülkelerin gelişmesini ve refaha kavuşmasını şağlayacak markalaşan bir dünya şirketi haline geleceği su götürmez bir gerçekti.

4 yorum:

  1. Mega Holding doğru bir şirket ve doğru bir ürün satmakta. Bu şirketin kar payı ortağı olduğum için oldukça mutluyum

    YanıtlaSil
  2. Mega Holding doğru bir şirket ve doğru bir ürün satmakta. Bu şirketin kar payı ortağı olduğum için oldukça mutluyum

    YanıtlaSil
  3. tabi ki mega holdingden site almayın. biraz araştırma yapın web sitelerinin sadece SEO kurulumu en basit olanı aylık 500 tl den 3000 tl ye kadar çıkıyor,megadan aldığın paket her şey sınırsız ve çok uygun, ve sana inanılmaz bir iş fırsatı sunuyor bunun yanında bence de almayın!!!

    YanıtlaSil
  4. Bence de almayın gdin webmasterdan alın sürekli mahkum gibi gidip gelip sizden para alsın kontrol paneli sende olmasın

    YanıtlaSil