17 Ekim 2016 Pazartesi

Mega Holdings Kim?

Yaşam Değiştiren Organizasyon un mimarı Mega Holdings Şirketi, bilgisayar ve internet alanlarında deneyimli olup web sitesi satışı ve internet teknolojisinde uzman bir şirkettir. Asya’nın ticaret merkezinde dünyaca ünlü network uzmanı, mükemmel bir matematikçi ve aynı zamanda deha bir akıl hocası olan işadamı Michael Cheng tarafından  1999 yılında kuruldu.
15 Haziran 1999 – Çalışmalarına Hong Kong’da başladı.
   6 Ağustos 2001 – ABD’nin Nevada eyaletine kaydoldu.
   7 Ocak 2003 – Dubai İnternet City tarafından lisanslandırıldı.
  20 Ekim 2004 – Malezya Labuan Financial Services merkezine yerleşti.
  23 Ağustos 2010 – Dubai serbest ticaret bölgesine katıldı.

Misyon:
Mega holdings müşterilerine en makul fiyatlarda yüksek kalitede ürün ve hizmetler sağlayarak en hesaplı şekilde kurumsal iş hedeflerine ulaşmaktadır.
Vizyon:
Hosting hizmeti veren e-ticaret şirketleri arasında pazar lideri haline gelmek için müşterilerle iyi bir organizasyon oluşturarak çalışmak.
Yüksek Kalite Ürün / Hizmetler 
Mega holdings kullanımı kolay ürün ve hizmetleri sağlamak amacıyla müşterileri için en yeni ICT sistemlerini geliştirir ve kullanır.Müşteri memnuniyeti garantidir.
Mega Holdings İş Etiği Politikası
Mega holdings işini etik ve güvenilir bir şekilde yapar ve tüm calışanlarının, temsilcilerin ve müsterilerinin de aynı şekilde davranmasını temenni eder, Mega holdings e göre dürüstlüğün ve bütünlüğün yerini hiçbir şey tutamaz.Bu felsefe,mega holdings yönetiminin,çalışanlarının günlük aktivitelerinde,mega holdings liderlerinin,temsilcilerinin ve müsterilerinin kişilerle davranışlarında rehber olarak işleyen bir prensiptir.
Ürün / Hizmet Ulaştırma Garanti Politikası
Hosting paketinin bedelinin ödenmesiyle,ürün/hizmetler online olarak derhal müşteriye ulaştırılır.
Müşteriler Önceliğimizdir
Mega holdings müşterilere öncelik ve önem verilir.İstekler 24/48 saat içinde cevaplandırılır.Müşteri destek birimi,web sitelerden kaynaklanan herhangi bir problem durumunda müşteriye destek vermeye her zaman hazırdır.
Sistemin Güvenliği Sigortalanmıştır
Mega holdings web sitesi Network Solutions tarafından online işlemlerde güvence altına alınmıştır.Mega holdings müşterileri işlemlerinin her zaman güvende ve gizli olduğundan emin olabilirler.Puzzle şifresinin konulması işe müşterilere artı bir koruma sağlamak içindir.
Mega holdings Müşterileri Ödüllendirilir
Mega holdings şirketi yeni satış kazandıran sadık müşterilerine komisyon ödemekten büyük mutluluk duyar.Ne kadar fazla satış gerçekleşirse müşteri o kadar fazla kazanç elde eder.
Sparkle Team Status (STS)
Mega holdings müşterileri için başarılması önemli bir yapıtaşı da Sparkle Team Status’e, yani Parlak Takım Statüsü’ne (STS) ulaşmasıdır. Ne zaman bir müşteri 100.000.00 USD kazanca ulaşırsa STS ünvanını almaya hak kazanır.Bu rakama ulaşıldığında,müşteri,şirkete katkı ve bağlılıklarıyla bilinen elit üst lider takımın üyesi olur.
Türkiye Temsilciliğimiz Mega Grup
Mega holdings’in Türkiye Temsilciliğini yürütmektedir. Temsilciliği gururla yürüttüğü uluslararası alanda çalışan Mega Holdings işbirliği ile büyük atılımlar yapmak, ülke ekonomisine katkı sağlayacak iç ve dış ticaret amaçlayan, bunu yanında ülkedeki işsizlik sorununu çözme noktasında katkı sağlamayı hedefleyen ve bu yönde projeleri olan mükemmel bir şirkettir. Bu faliyerlerini yürütürken uzmanlık alanı olması ile teknolojiden en üst düzeyde yararlanmaktadır.
Misyonumuz ;
Dünyada ve ülkemizde yaşayan hızlı gelişim ve gelişmeler dogrultusunda hızla gelişen 21.yüzyıl modern ticaretine öncülük etmek ve ticarette farklılık yaratmak.Mega Holdings’in dünya genelindeki müşterilerine sunmuş olduğu kaliteli ürünleri ve hizmetleri Türkiye’deki en iyi şekilde ulaştırıp,müşterilerinin bu büyük iş fırsatından maksimum kazanç elde etmelerine olanak sağlamaktır.
Vizyonumuz ;
Hedefimiz Türkiye’ de çalışan müşterilerimize Network Marketing işinde en iyi şekilde çalışabilmeleri için büyük olanak sunup, çalıştıkları sektörde olanları lider konumuna getirebilmektir. Bizler ortak bir amacı gerçekleştirmek için birbirimize kenetlenen güçlü bir ekibiz. Oluşturduğumuz bu ekiple hedefimiz, dünyada değişim yaratan 21. yy. en modern ve en gelişmiş ticari sistemi olan,üretici ile tüketiciyi aynı anda kazanıma geçiren, dünyada milyonlarca insanı hayallerine ulaştıran ve kişisel gelişimlerine  etkide bununan Network Marketing endüstrisinde her zaman her yerde herkes tarafından tercih edilmesini sağlamaktır.
Günümüzde bilgi ve teknoloji alanlarında çok hızlı gelişmeler yaşanmaktadır.Bu gelişmelere paralel olarak bütün dünyada çok yönlü bir değişim sergilenmektedir.Artık bilgiye ulaşmak ve bilgiyi aktarmada yeni yöntemler, araçlar ve stratejiler kullanılmaktadır.Teknolojik gelişmeler insanların ilgi alanlarında ve beklentilerinde değişimler yaşanmasını sağlamış bu değişim ticarette de boy göstermiştir. 21.yy. yaşantısında yeni bir yaşam biçimi olarak adlandırılan modern bir ticaret sistemi dünya ticaretindeki yerini almış durumdadır. Bu ticari sistemin adı ” Network Marketing Business ” ( Ağ pazarlama)’tır. İşleyişinde insan organizasyonu yer alan Network Marketing sistemi insanlara büyük kazanımlar sağlamaktadır. Tüketicilerin bu ticari sistemi anlamalarını ve kazanımlarından maksimum düzeyde istifade edebilmelerini sağlamak adına yoğun çalışmalarımız devam etmektedir. Şirketimiz bu bağlamda dünya ticaretindeki yerini almış olan ve insanlara çok sayıda fırsat sunan Mega Holdings ile 01/09/2007 tarihinde çok önemli bir anlaşma imzalayarak Mega Holdings’in Türkiye Temsilciliğini almıştır.Böylece Mega Holdings’in Türkiye’deki müşterilerine hizmet alımlarında büyük oranda kolaylık ve ivedilik sağlanmıştır.
Sloganı ; 
” Bilinçli birey, bilinçli tüketici ,bilinçli toplum ve gelişen dünyada güçlü TÜRKİYE “

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder