1 Kasım 2016 Salı

Mega Star Egemen Özer

Egemen ÖZER, Ankara  doğumlu henüz 26 yaşında ve 2010 yılında  Mega Holding ile çalışmaya başlayan , Top Lider basamağında 15.000 kişilik takımıyla Türkiye, Almanya, Kanada, Amerika ve Azerbaycan'da oluşturduğu organizasyonuyla...

Egemen ÖZER, Ankara doğumlu henüz 26 yaşında ve 2010 yılında Mega Holding ile çalışmaya başlayan , Top Lider basamağında 15.000 kişilik takımıyla Türkiye, Almanya, Kanada, Amerika ve Azerbaycan'da oluşturduğu organizasyonuyla en iyi kazanç elde eden Mega Starlar arasında..

Mega Holding Uluslararası arena da Doğrudan Satış kazanç planı ile  bir 'Web Hosting' hizmeti sağlıyor.
Mega Holding, Hong Kong da faaliyete başlamıştır, yönetim kurulu başkanlığında  Michael Cheng bulunmaktadır.
Michael Cheng zengin tecrübesiyle ağ pazarlama  ve diğer yatırım işletmeciliğinde dünyanın birçok yerinde başarılı girişimlerde bulundu.
Michael Cheng, girişimci ruhuyla 1999 yılında HongKongda aktif E-Ticaret sistemiyle websitesi ve hosting servisleri sağlıyor.
Bu sistem E-Ticaret henüz daha gelişme süresindeyken başlamıştır. Böylelikle E-Ticaret macerası dünya çapında 122 ülkede keşiflerine başladı ve bu sınırsız dünyada ulusal arenada yüzbinlerce insanın hayatına dokundu.

Mega Holding, insanların Network  Marketing  dünyasını değiştiriyor. Mega Holding, "Mega ile  yaşam tarzınızı değiştirin" sloganı ile dikkatleri çekti.
Doğrudan Pazarlama ile HongKong, Malezya, Filipin, Singapur, Endenozya, Tayland, Hindistan ve  diğer Asya ülkelerinde başarıya ulaştı.
Mega Holding'e, baktığımızda Asyadan Ortadoğuya, Körfez devletlerden (özellikle iran), Türkiye, Almanya ve geriye kalan tüm 28 Avrupa Birliği ülkelerine yayılmıştır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder